Chifteluţele umplute cu mozzarella sunt un preparat italienesc, gustos şi aromat. Pentru a găti acest aperitiv nu trebuie să petreci prea mult timp în bucătărie.
INGREDIENTE
- 1,5 Kilogram de carne de vită, tocată
- 1/2 ceaşcă de pesmet
- 1/2 linguriță de boia de ardei iute
- 1/2 linguriță de praf de usturoi
- 1/2 linguriță de oregano uscat
- Un ou
- Două linguri de apă
- 170 de mozzarella, tăiate în cuburi
- Trei căni sos de marinara
- Două linguri de pătrunjel proaspăt tăiat
- spray de gatit
Mod de preparare:
Puneţi carnea de vită, pesmetul, sarea, piperul, praful de usturoi, oregano, ouă şi apa într-un castron şi amestecaţi până ce ingredientele se combină perfect şi obţineţi un amestec neted.
Luați aproximativ două linguri de amestec de carne și rotiți-l în formă de minge, iar apoi apăsați un cub de brânză în interiorul bilei de carne. Aşezaţi chifteluţa pe o tava și repetaţi cu restul de carne și brânză. Pulverizaţi fiecare mingiuţă de carne cu spray-ul de gătit, iar apoi introduceţi tava în cuptor. Se lasă la copt aproximativ zece minute. După ce sunt gata, aşezaţi chifteluţele pe o farfurie şi adăugaţi sosul de marinadă şi pătrunjelul. Se serveşte imediat.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.