O singură fată a reuşit să-l pună în genunchi pe Ilie Năstase! Ipostaze în care nu l-ai mai văzut până acum

Chiar dacă s-a spus despre Ilie Năstase că a fost tot timpul un veşnic îndrăgostit, o singură fată a reuşit să-l facă pe fostul mare jucător de tenis să se aşeze în genunchi în faţa ei şi să-i ofere un superb buchet de flori. Spynews.ro a aflat întreaga poveste.


Emma, fiica cea mică a lui Ilie Năstase a împlinit la finalul lunii august vârsta de 9 ani, iar azi a avut parte de o petrecere ca pentru o pribnţesă organizată de Brigiite şi Ilie Năstase, în incinta Academiei Ilie Năstase din Bucureşti.

Brigitte şi Ilie Năstase i-au organizat Emmei o petrecere ca pentru o prinţesă

La castelul destinat atât celor mici cât şi celor mari sărbătorita a fost înconjurată de o mulţime de colege şi prietene, iar Ilie a şocat pe toată lumea atunci când a îngenunchiat în faţa fiicei lui, oferindu-i un superb buchet de flori. În Incinta locului de joacă Ilie a dezvăluit în exclusivitate pentru Spynews.ro că Emma este singura fată în faţa căreia a îngenunchiat. „De fiecare dată când este ziua ei fac acest lucru, iar ei îi place foarte mult. Ea este cea mai mică şi e normal să fac un astfel de gest faţă de ea”, a declarat Ilie Năstase vădit emoţionat. Nasty a povestit pentru Spynews.ro, având-o pe Emma alături de el, că în copilaria sa, părinţii îl alintau pentru că era cel mai mic, iar amintirile acelor momente îl năpădesc ori de câte ori o are în faţa lui pe Emma.

Întrebat dacă nu regretă faptul că fetele lui, Emma şi Alessia nu i-au călcat pe urme în privinţa practicării tenisului, Ilie a răspuns cu o sinceritate debordantă: "Eu nu le-am forţat niciodată.Le-am lăsat pe ele să aleagă. Spre exemplu Emmei îi place foarte mult să deseneze. Încă e destul de mică să se gândească însă la ce vrea să facă în viitor”, a adăugat Ilie. Spynews.ro a aflat însă că Emmei îii place în egală măsură tenisul dar şi fotbalul, fiind o mare admiratoare a lui Messi, iar în materie de echipe de fotbal ţine cu echipa României şi cu Steaua.

Foto: Sorin Cioponea

Citeşte şi:

Nimeni nu a aflat asta până acum. Ce legătură este între Ilie Năstase și scandalul în care e implicat Sorin Oprescu

Brigitte, veste cumplită de la medici! A primit un verdict necruţător! I-au dat lacrimile instant când a aflat

Cum se răsfață Ilie Năstase? Imagini UNICE cu vedeta mondială a tenisului


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro