O tânără de 18 ani s-a sinucis după ce soţul i-a cerut să facă testul virginităţii! Decizia-şoc luată de bărbat după rezultate

+3 click pentru
galerie

O tânără de 18 ani s-a sinucis după ce soţul i-a cerut să facă testul virginităţii © Youtube

Un bărbat din Tadjikistan a fost trimis la închisoare după ce a făcut-o pe soţia lui de 18 ani să se sinucidă. A presat-o să facă testul virginităţii, dar, fiind neîncrezător de rezultat, a decis să îşi ia o a doua soţie, anunţă DailyMail.

Rajabbi Khurshed este tânăra de 18 ani care şi-a pus capăt zilelor după nuntă. Şi-a administrat o doză letală de oţet la numai 40 de zile după ce s-a căsătorit cu un bărbat de 24 de ani pe care nu îl mai întâlnise până acum. Căsătoria era una aranjată.

În ciuda consultaţiei de dinainte de nuntă, prin care s-a dovedit că tânăra era virgină, bărbatul pe nume Zafar Pirov a mai vrut să facă încă două teste care au confirmat din nou faptul că Rajabbi nu mai întreţinuse relaţii intime, însă tot nu a vrut să creadă.

Fata atunci s-a întristat cumplit şi a mărturisit că se simte foarte presată. Soţul ei a spus că îşi poate lua deja o a doua soţie pentru că tânăra a semnat un act prin care îşi dă acordul, asta doar în cazul în care ea nu este virgină.

Mama tinerei a rămas devastată de vestea că fiica ei s-a sinucis. Rajabbi Khurshed nu ar fi avut niciodată un iubit înainte de căsătorie şi s-a fi lăsat de şcoală pentru a-şi ajuta fraţii cu probleme de sănătate.

Bărbatul de 24 de ani riscă acum până la 8 ani de închisoare, fiind găsit vinovat pentru sinuciderea soţiei sale.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro