O vedetă de la Hollywood, goală! Selfie-urile nud ale actriței au ”scăpat” pe Internet

Este una dintre actrițele care, în ciuda vârstei, își expunde, de fiecare dată când are ocazia, cu generozitate, formele cu care a fost înzestrată de Mama-Natură. Iar acum, câteva selfie-uri au ”scăpat” pe Internet, actrița fiind goală în imaginile apărute.


Bai Ling, actrița care a înnebunit Hollywood-ul cu formele pe care le afișează cu generozitate în ciuda vârstei sale (da, are 49 de ani!!!) a ”comis-o”. Mai exact, frumoasa artistă de origine chineză a simțit nevoia să pozeze complet goală și, fără să stea prea mult pe gânduri, a postat imaginile cu pricina pe contul ei de socializare.
Astfel, după ce s-a pozat, goală-pușcă, în camera de holtel, întinmsă languros pe pat, sau în toaleta stabilimentului, Bai Ling a simțit nevoia să pozeze topless în natură, motiv pentru care a făcut o mică ”excursie” în munții din  Nevada și, imediat ce a găsit un loc mai ferit de privirile indiscrete, s-a dezbrăcat și s-a lăsat imortalizată.
Iar imaginile pe care le-a făcut publice dovedesc că Bai Ling, starul care are aproape 50 de ani și a avut un rol și în celebra saga ”Războiul Stelelor”, nu are niciun motiv să se rușineze de vârsta pe care o are. Și, să fim sinceri, formele pe care le afișează atât de lipsită de inhibiții sunt mult mai apetisante decât cele expuse de domnișoarele care nu au ajuns încă la jumătatea anilor ei și au nevoie deja de medicii esteticieni care să acționeze ”în forță”.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro