O vedetă de la noi a ajuns acasă plină de vânătăi! Cine este şi ce a păţit actriţa?

Sursa foto Jurnalul.ro

Este una dintre cele mai cunoscute şi mai scumpe la vedere vedete de la noi din ţară. Maria Dinulescu nu prea are timp să viziteze România, dar atunci când o face vine cu tot felul de poveşte demne de filmele americane, că de, acolo activează.

Actriţa a povestit într-un interviu pentru un post de televiziune cu a reuşit să ajungă de la filmări, într-o noapte plină de vânătăi, după o partidă fictivă de amor.

"Am făcut o secvenţa de sex mai sălbatic, iar eu şi partenerul meu din film suntem căsătoriţi. Iar el m-a zgâriat foarte tare cu verigheta şi am ajuns acasă plină de vânătăi",  a spus Maria.

Cine este Maria Dinulescu?

Maria Dinulescu este o actriţă din România. A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, Facultatea de Teatru, Secţia Actorie, clasa profesorilor Sanda Manu şi Ion Cojar. A jucat în filme de mare succes, precum „California Dreamin’“ şi „Poveste de la scara C“ ale regretatului regizor Cristian Nemescu, „Trafic“ al lui Cătălin Mitulescu şi în „Pescuit sportiv“ al lui Adrian Sitaru, rol ce i-a adus premiul de Cea mai bună actriţă la Festivalul de la Buenos Aires.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / DOLIU în muzică! A murit legendarul Don Rendell

Bărbații celebri din viața lui Halle Berry. Cine i-a trecut prin pat artistei!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro