O vedetă de la noi a uitat de siluetă! Imagini EXCLUSIVE cu artista care dă iama-n fast-food

+6 click pentru
galerie

Una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi pare să adore mâncarea de tip fast-food. iar asta în ciuda faptului că are o siluetă aproape perfectă și că în majoritatea aparițiilor ei publice mizează de sex-apeall-ul pe care îl degajă.

Xonia, căci despre ea este vorba, a fost surprinsă, zilele trecute, în timp ce într-un mall din Nordul Capitalei, făcea tot ce îi stătea în putință pentru a intra în posesia unor porții de mâncare. Și, culmea, în ciuda statutului ei de vedetă, pentru că era o înghesuială de nedescris, artista nu a ezitat să stea la o coadă uriașă, timp de câteva zeci de minute, pentru a-și cumpăra câteva sucuri, pentru ea și pentru amciii săi, și câteva porții generoase de mâncare. Evident, mâncarea a termionat-o imediat, probabil obosită și înfometată după timpul petrecut acolo, ea rămânând totuși în zonă pentru a-și savura în liniște porția, una dublă chiar, de suc, semn că nu se teme deloc că s-ar putea balona sau că ar putea face o burtică inestetică. Așa cum era de așteptat, alături de ea era și Albert, bărbatul de care cântăreața recunoaște că este îndrăgostită până peste cap.

E adevărat, pe de altă parte, că, probabil Xonia face tot ce îi stă în putință pentru a nu mai fi anorexică, ea trecând prin momente dificile pe când avea 16 ani...
Xonia, pe nume real Loredana Sachelaru, este o cântăreață, compozitoare, actriță și dansatoare. Ea s-a născut pe 25 iunie 1989, în Melbourne, Australia, din părinți români. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro