VIDEO / O vedetă de la noi renunţă la silicoane! Cum vor arăta sânii ei după ce-şi va scoate implanturile. Verdictul medicului e necruţător: "Vor fi ca nişte cârpe goale"

captura Antena Stars

O vedetă din showbizul autohton a luat o decizie radicală. Fotomodelul a anunţat că a hotărât să-şi scoată implanturile cu silicon. Medicul estetician a fost necruţător cu aceasta şi i-a spus că sânii ei vor arăta "ca nişte cârpe goale".

Invitată în platoul emisiunii "Răi da buni", Laurette a mărturisit că se gândeşte să-şi scoată implanturile de silicon. Mulatra a spus că nu ştie încă dacă va renunţa definitiv la silicoane, însă spune că-şi doreşte cu siguranţă să-şi micşoreze sânii.

captura Antena Stars

"Da, vreau să mi le scot. Nu ştiu sigur încă. Am silicoane de 520 mm acum. Am înţeles de la domnul doctor că nu se poate renunţa definitiv la silicoane din moment ce am avut implanturi. Ori o să renunţ la aceste implanturi, ori o să mi le fac mai mici. A trebuit să mi le pun aşa, pentru că am alăptat s-au lăsat şi a trebuit să pun silicon. Nu am vrut să fac operaţie de ridicare. Nu eu am decis cât vreau să-mi pun", a declarat Laurette la "Răi da buni", de la Antena Stars.

Medicul estetician invitat în platou alături de aceasta a sfătuit-o să renunţe la idee, dându-i un verdict necruţător: "Dacă renunţi de tot la ele, atunci vor rămâne locurile goale şi atunci vor arăta ca două cârpe goale".

Laurette trăieşte o poveste de dragoste cu Mihai, împreună cu care are o minune de fetiţă, pe nume Serena. Cei doi s-au despărţit şi s-au împăcat de nenumărate ori, ajungând chiar la Tribunal unde şi-au disputat custodia fetiţei.

Citeşte şi:

Laurette, decizie radicală! Îşi scoate silicoanele: "Dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu aş mai recurge la o astfel de intervenţie!"

Laurette şi-a schimbat din nou look-ul: "Nu trec printr-o perioadă grea, ci aşa am vrut"

Laurette este din nou singură? "Nu ne-am despărţit, dar nici mult nu mai avem. Nu a vrut să ne căsătorim!"

Confesiunile lui Mihai când Laurette nu îl aude! Ea visează la rochia de mireasă, dar el le-a spus altceva prietenilor

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro