O vedetă de la noi s-a trezit părăsită chiar de Ziua Îndrăgostiților! ”Nimeni nu este dispus să mă înțeleagă”

Despărțirea lui de fosta iubită a șocat pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât, de-a lungul timpului, a tot vorbit despre motivele care i-au dus în situația de a-și spune ”Adio”, şi anume, infidelitatea ei. Cu toate acestea,  împresarul și-a refăcut viața alături de o altă femeie, dar se pare că nu a prea avut noroc.

În urmă cu câteva săptămâni, toate păreau să se fi aşezat la locul lor în viaţa lui Radu Groza, după ce şi-a refăcut viaţa cu o brunetă focoasă, din Constanţa, care era exact opusul a tot ceea ce însemna Roxana Nemeş, fosta iubită a impresarului. ”Da, mi-am refăcut viața. E adevărat, suntem la începutul relației, dar este o altă situație. Este frumoasă, e brunetă, nu stă în București, ci în Constanța și, cel mai important, nu e genul de femeie care să înșele”, declara, la acel moment, Radu Groza.


Atunci când toţi îndrăgostiţii erau în culmea fericirii şi nu voiau decât să îşi manifeste dragostea, prin orice mijloace, Radu Groza a primit lovitura de graţie din partea iubitei lui. „Eu nu am putut fi alături de ea pentru că eram plecat prin ţară cu tot felul de concerte, iar ea s-a supărat pe mine. Acum sun singur”, a declarat Radu Groza. Cu toate astea, impresarul nu îşi pierde speranţa şi crede că la un moment dat, va răsări soarele şi pe strada lui. „Îmi doresc să am pe cineva, dar îmi este foarte greu să găsesc. Nimeni nu este dispus să mă înţeleagă şi să înţeleagă meseria mea. Câştig pe o parte, cea profesională, dar pierd pe partea sentimentală”, a declarat Radu Groza.

Citeşte şi:

Roxana Nemeş spune ADEVĂRUL despre RELAȚIA ei! Declaraţii exclusive despre iubitul artistei

Roxana Nemeş, şocată la auzul veştii că Radu Groza vrea să se sinucidă! Cum a reacţionat blonda?

Roxana Nemeş se mărită? Adevărul despre cererea în căsătorie!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro