O vedetă surprinsă într-o ipostază ȘOCANTĂ! Cu masca de oxigen pe față, cu branula în mână, întinsă pe patul de la Urgențe!

Este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, creatoare de modă de succes și prezentatoare TV. Cu toate acestea, în ultima perioadă, problemele de sănătate ale frumoasei celebrități par să fie din ce în ce mai dese, iar acum a ajuns la Urgențe.

Maria Simion, căci despre ea este vorba, a avut, în această dimineață un șoc înfiorător. Mai exact, creatoarea de modă, de când a încercat să se ridice din pat și-a dat seama că nu poate respira, că se sufocă. Iar starea ei a devenit, în scurt timp atât de gravă încât, în disperare de cauză, a mers la spital.
”Mi s-a pus diagnosticul de bronșită asmatică acută. De două săptămâni tușesc, dar în dimineața asta a fost cumplit, mă sufocam. Am mers la spital și, din fericire, aici medicii au început să facă ceva cu mine, iar acum mă simt mai bine. Nu știu cât voi sta internată, acum aștept să îmi iasă niște analize, dar oricum, timp de minimum trei zile, voi avea nevoie de perfuzii. Mi-au pus oricum mască cu oxigen și o branulă și mi-au făcut tot felul de investigații medicale”, ne-a declarat Maria Simion.
Spaima vedetei este cu atât mai mare cu cât problemele ei de sănătate par să nu se mai termine, ea fiind internată, acum câteva săptămâni, într-un spital din Timișoara din cauza unor probleme grave la stomac.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro