O vezi mereu zâmbind, dar Catrinel Menghia ascunde o mare dramă! Ce i se întâmplă de când s-a despărţit de soţ

Catrinel Menghia - foto Facebook

Acriţă, model, femeie de afaceri...într-un cuvânt Catrinel Menghia!Faimoasa româncă a acordat un interviu, pentru Antena Stars, în care a vorbit pentru prima dată despre bărbatul care-i face inimă să bată, dar și despre proiectele pe care le pregăteste.

"Am evitat aparițiile la tv, nu am dat prea multe interviuri. Nu mă așteptam ca lumea să mă recunoască", a spus Catrinel Menghia, la Antena Stars. Românca a venit în ţară, pentru a lansa o revistă.

La cât este de frumoasă, sigur va avea succes! "Facem în așa fel să ieșim cu o revistă nouă pe piață și să facem ceva nou. Suntem o revistă care va avea concurență în România, este o revistă românească. Pe site puteți să citiți revista și în limba engleză, dar și în limbă romană", a spus Catrinel. Frumoasă e, desteaptă, nici nu mai încape vorba! Să trecem la intrebări picante, că, deh, o așa femeie e și păcat să fie singurică. Catrinel trăieste la dolce vitta alături de un faimos producător, Massimiliano Di Lodovico. "Se cunoaște cu familia mea, părinții se cunosc, sigur. Facem sărbătorile împreună. S-au cunoscut în Italia, suntem tot timpul impreună", a spus Catrinel Menghia, precizând că-și dorește să se mărite cu actualul iubit. Însă are o problemă, nu a divorțat încă fostul fotbalist Massimo Bramatti. Mai multe detalii, AIC.

Citeşte şi:

Catrinel Menghia, mândră că este româncă. Manechinul vorbeşte la superlativ despre ţara noastră

Catrinel Menghia, fotografiată în intimitate. Cum a fost pozată vedeta


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro