VIDEO / Halucinant! Cu ce s-a îmbrăcat Oana Lis, de Revelion: "Am purtat nişte bikini cu i love you, Santa"

+2 click pentru
galerie

Oana Lis © Facebook

Problemele par să nu se mai termine pentru Oana Lis, chiar înainte de Sărbători soţul ei a ajuns pe patul de spital, după ce s-a simţit extrem de rău.

Oana Lis pare, însă, să fie o persoană extrem de echilibrată şi nu se lasă doborâtă de greutăţi. Aceasta a recunoscut că face terapie şi că încearcă să fie mereu pozitivă pentru a îi transmite starea şi lui Viorel Lis.

"A cerut să mergă la spital fiindcă nu se simţea bine, m-am întrebat de ce înainte de Sărbători, dar aşa e viaţa. Doctorul i-a spus că poate să moară, asta l-a speriat. De Revelion i-a fost rău, se plângea că se simte rău a doua zi dimineaţă. Eu il iau cu mine peste tot, să nu stea în casă, să nu fie depresiv. Unii mă condamnă. Eu m-am ameţit de Revelion, am plecat la ora 04.00 dimineaţa. De Revelion, am purtat nişte bikini cu i love you Santa, i-am explicat si lui Viorel ce înseamnă că nu ştie engleză. Eu sunt puternică şi când lui Viorel ii este rău. M-am gandit că o să mor înaintea lui Viorel, aveam atacuri de panică, eram in depresie. Am neîmpliniri, nu am un copil, Viorel are vârsta pe care o are." a declarat aceasta în emisiunea "Răi da' Buni."

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro