Oana Lis, distrusă de durere, după ce Viorel a făcut un accident vascular cerebral: "Este cel mai grav episod de până acum"

+3 click pentru
galerie

Viorel şi Oana Lis © arhivă

Oana Lis a trecut prin clipe de coşmar! Viorel, soţul ei, se confruntă cu probleme de sănătate, iar recent, conform spuselor ei, ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Oana Lis susţine că este terminată şi că nu ştie de unde mai are atâta putere pentru a trece peste tot felul de probleme. Soţia fostului edil al capitalei a trecut prin clipe de groază când l-a văzut pe Viorel căzând şi spunându-i că se simte rău.

"Dormeam în pat, ştiam că Viorel e în camera lui şi eram foarte liniştită. Din somn aşa m-a luat. Am auzit un zgomot şi am fugit. L-am văzut că a intrat în cameră, mi-a zis că nu mai vede şi că se simte rău. Am sărit din pat l-am văzut că se dezechilibrează. Am vrut să-l prind, dar a căzut pe pat cu faţa în jos. L-am ţinut cu toată forţa de bluză, dar n-am putut să-l ţin bine. De acolo a căzut pe jos şi s-a lovit aici, de pat. Stătea cu capul în jos, voiam să-l ridic. Cred că a avut un accident vascular cerebral pentru că mătuşa mea a avut aşa ceva şi am găsit-o aşa, că ştiu simptomele", a spus Oana Lis într-o emisiune TV.

Chiar dacă Viorel Lis a refuzat să meargă la spital, susţinând că s-a împiedicat doar, Oana nu vrea să lase lucrurile aşa şi a spus că îl va duce la spital pentru analize. 

"I-am zis să doarmă, să se liniştească. Nici eu nu am putut să plec din casa de grija lui. Mă simt şi responsabilă, eu trebuie să iau decizii, să văd cum e mai bine. Oricum sunt agitată. Nu am putut să mai dorm, să mai mănânc. Sunt blocată aşa. Este cel mai grav episod legat de sănătatea lui. Nu am mai păţit aşa în ultimul timp. El nu realizează cât de grav a fost. Tre să ai puterea necesară să îţi vezi în continuare de treburile zilnice şi să fii puternic lângă persoana bolnavă. În momentele alea mă gândeam că nu se mai trezeşte, că nu mă mai recunoaşte, că rămâne paralizat", a mai spus Oana Lis.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro