VIDEO / Oana Lis, pretrecere cu mulţi invitaţi, ca la o NUNTĂ! Vedeta a dezvăluit ce cadouri vrea să primească!

Sursa foto: Facebook

Astăzi, soţia lui Viorel Lis împlineşte 38 de ani. Sărbătorita a mărturisit în cadrul unui interviu că mâine va avea loc petrecerea pentru ziua ei de naştere. Provocată, Oana Lis a spus ce daruri vrea să primească de la prieteni.

Sărbătorita zilei, Oana Lis a mărturisit că vrea să primească parfumuri, pentru că a rămas în pană la acest capitol. Mai mult, astăzi, Oana Lis va merge la gară ca să-şi aştepte bunica.

"Îmi doresc sănătate (...) Dacă se uită prietenii mei, îmi doresc parfumuri, că nu mai am parfumuri. Eu folosesc şi parfumuri din flori, ieftine. (...) E ca şi cum mai fac o nuntă cu Viorel. Suntem împreună de 20 de ani.", a spus Oana Lis în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.

VIDEO / Oana Lis, apariţie dezastruoasă într-un salon înfrumuseţare! Chiar şi aşa, vedeta a fost cerută în căsătorie

Oana Lis este cunoscută în mass-media pentru relaţia pe care o are cu fostul primar al Bucureştiului, Viorel Lis. Cei doi sunt o apariţie constantă în showbiz-ul românesc. Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor '90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro