Oana Lis, săturată până peste cap de Viorel Lis? "Aveţi grijă când vă măritaţi din interes"

+3 click pentru
galerie

Oana Lis şi Viorel Lis © Facebook

Oana Lis se află într-o situaţie din ce în ce mai tensionată, din zi în zi. Soţia lui Viorel Lis trece de la o extremă la alta, întrucât sunt zile în care spune că îl iubeşte pe soţul său, dar sunt şi zile când afirmă că o căsătorie din interes poate aduce doar dezavantaje.

Soţia lui Viorel Lis le sfătuieşte pe tinerele domnişoare să nu se mărite din interes, deoarece există riscul ca partenerul de cuplu să fie nemuritor şi să fie nevoite să se confrunte cu această problemă. 

Citeşte şi: Oana Lis, sfaturi pentru bătrâneţe. "Nu da ultimii bani pe proceduri de întinerire"

Iubire sau nu, Oana Lis nu mai ştie nici ea ce să mai scrie. După ce a făcut publică dorinţa de a scoate la vânzare hainele soţului, soţia lui Viorel Lis nu a mai suportat şi a mărturisit tot. 

"Fetelor, aveţi grijă când vă măritaţi din interes! Unii s-ar putea să fie nemuritori! 😍😜😂😉❤️🆘🆘😘☺️😂😜", a scris blondina.  

Oana Lis este cunoscută în mass-media pentru relaţia pe care o are cu fostul primar al Bucureştiului, Viorel Lis. Cei doi sunt o apariţie constantă în showbiz-ul românesc.Oana (38 de ani) şi Viorel Lis (74 de ani) sunt împreună de la sfârşitul anilor '90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro