Oana Lis, amintiri din trecut: "E feeling-ul ăla pe care îl am încă din copilăria mea grea şi de care scapi greu"

+3 click pentru
galerie

Oana Lis îşi aminteşte de copilărie © Captură video

Deşi sărbătorile de iarnă aproape au sosit, pentru Oana Lis situaţia stă puţin diferit. Soţia lui Viorel Lis îşi aminteşte de copilărie şi de anumite momente neplăcute. 

Oana Lis, conştientă de faptul că, deşi sărbătorile de iarnă se apropie, începe să resimtă singurătate şi tristeţe. Aceste sentimente sunt provocate de amintirile dureroase din trecut.

"Hai că vin sărbătorile...încep să mă simt singură pe lume! Am oameni apropiaţi în viaţa mea acum, dar e feeling-ul ăla pe care îl am încă din copilăria mea grea şi de care scapi greu. Am sufletul mare şi cald, dar e o cămăruță acolo adânc ascunsă cu amintiri urâte din momente care ar fi trebuit să fie frumoase...şi îmi pare rău că încă mai sunt copii cărora le e frică că vin sărbătorile, că e momentul ăla în care tata bea mai mult..şi...", notează Oana pe o reţea de socializare.

Prietenii săi virtuali nu întârzie să o susţină: "Te înţeleg. Şi eu mă simt la fel!!" sau "Ești atât de puternică, încât nimic nu te poate dărâma"

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro