VIDEO / Oana Roman a ajuns de urgenţă, la spital! "E la Terapie Intensivă de azi‑noapte"

Probleme mari pentru Oana Roman care, în toiul nopţii, a avut parte de un adevărat şoc în momentul în care şi-a dat seama că una dintre cele mai importante persoane de viaţa ei este într-o situaţie critică.
Update ora 13.45: Oana Roman a revenit la spitalul în care este internată mama sa pentru a-i aduce acesteia haine de schimb. Mai mult decât atât, vedeta, însoțită de Marius Elisei, Oana continuă să fie foarte îngrijorată din cauza situației în care se află Mioara Roman.
UPDATE ora 12.30: Oana Roman, îngrijorată din cale afară, a părăsit, după aproape trei ore petrecute la Terapie Intensivă, spitalul în care este internată mama sa, Mioara.

"Nu am avut ce să fac, a trebuit să o internez la Urgenţe. E la Terapie Intensivă de azi-noapte. Totul a pornit de la o toxoinfecţie alimentară extrem de sevceră. Nici nu ştiu exact de la ce a făcut-o. Mama mi-a spus că şi-a cumpărat de mâncare de la un supermarket din zona Dorobanţi, iar acum uite unde a ajuns", ne-a spus, doborâtă de durere, Oana Roman.

Mai mult decât atât, ne-a mărturisit prezentatoarea TV, temerile ei sunt cu atât mai mari cu cât Mioara suferă şi de diabet. "Acum e încă internată la terapie. Dar, lucrurile nu ar fi atât de grave dacă mama nu ar avea şi un diabet. În plus, nu e tocmai tânără, iar îngrijorarea mea este justificată. Sper să îşi revină cât mai repede", ne-a mai spus prezenatoarea emisiunii "Star Salvator" de la Antena Stars. 

Citeşte şi:

VIDEO / INFORMAŢII de ULTIMĂ ORĂ! Cum se simte Oana Roman, după ce a ajuns de urgenţă la spital

Prima imagine cu Oana Roman, după ce a ajuns de urgenţă la spital

Oana Roman a vorbit despre cea mai grea experienţă din viaţa ei: "Eram singură, ca nu aveam cu cine să vorbesc!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro