Oana Roman a dezvăluit de ce nu mai pleacă Marius Elisei peste hotare! A spus TOTUL despre planurilor soțului ei

Oana Roman şi Marius Elisei formează de câţiva ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, dar faptul că Marius a fost nevoit să părăsească ţara de câteva ori pentru a merge la muncă în străinătate, le-a umbrit fericirea. Acum totul pare să intre pe un făgaş normal, cei doi având planuri mari pentru viitor.

Vedeta TV a declarat în nenumărate rânduri faptul că lipsa lui Marius de lângă ea şi Isabela lasă un gol imens în sufletul lor, pe care nu reuşesc să îl umple, mai ales micuţa, care îi simţea foarte mult lipsa tatălui.


Întors în ţară, Marius a fost cât se poate de hotărât să nu le mai părăsească pe fiica şi soţia lui, astfel că el şi au pus la punct totul pentru a-şi deschide propria afacere. „Nu pot să dau foarte multe detalii, pentru că până nu este totul pus la punct, nu vreau să zic hop, până nu am sărit gardul. Vrem să ne facem două afaceri, nu una, în două domenii diferite, dar care eu cred că vor fi foarte ok”, a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro, Oana Roman.


Odată cu concretizarea actelor şi punerea la punct a ultimelor detalii, Oana Roman şi Marius Elisei vor putea uita definitiv de perioadele în care au fost nevoiţi să stea departe unul de celălalt. „Asta a fost toată ideea. În momentul în care se întoarce în ţară, să găsim o soluţie pentru ca el să rămână aici, dar să avem şi o oarecare libertate. Având propria noastră afacere vom fi mult mai liberi şi el şi eu”, a mai spus Oana.

Citeşte şi:

Mioara Roman a dat tot din casă! Ce se întâmplă cu fiica ei, Oana

Oana Roman, momente de cumpănă! Abia îşi poate stăpâni lacrimile când vorbeşte despre asta

Oana Roman, decizie importantă în privinţa mamei ei! Ce vrea să facă vedeta TV


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro