Oana Roman, afirmaţii dure despre "polițistul pedofil": „Să stea închis până moare”

+5 click pentru
galerie

Oana Roman © captura video

Oana Roman a vorbit despre cazul "poliţistului pedofil" şi a afirmat că, în opinia sa, bărbatul merită să stea în închisoare până moare. De asemenea vedeta nu îşi poate explica cum niciunul dintre colegii acestuia nu l-a recunoscut în imaginile filmate în lift.

„Pedeapsa pentru viol sau abuz asupra minorilor este de 25 de ani. La Codul Penal ar putea modifica niște aspecte, pedeapsa de închisoare pe viață este mai gravă decât cea cu moartea. Să stea acolo până moare." a afirmat aceasta.

Totodată, vedeta îi critică și pe părinții celor doi fraţi abuzați în lift pentru că i-a expus public şi nu le-a cenzurat identitatea, deoarece acest lucru, afirmă Oana Roman, le va dăuna copiilor care pot deveni o ţintă .

„Acești doi copii abuzați au părinți. Au dat declarații, după care au apărut la TV, fără să-și protejeze identitatea. E un lucru foarte grav. Nu înțeleg că și-au expus copiii la ceva foarte grav. Dau posibilitatea celor din jur să știe cine sunt cei copiii abuzați, devenind o țintă la școală. Vor fii supuși la o stigmatizare publică care îi va traumatiza la fel de rău ca abuzul la care i-au supus agresorul. Supui copilul unei noi traume absolut îngrozitoare. Sunt iresponsabili. Un instinct de părinte trebuie să ai. Au făcut lucrurl acesta pentru bani, vă spun eu. Puteau să-i aducă în platou dar să le blureze fața, să nu-i arate… " a mai declarat vedeta. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro