Externată din spital, Oana Roman nu se simte bine în continuare

+3 click pentru
galerie

Externată din spital, Oana Roman nu se simte bine în continuare © instagram

Oana Roman a fost externată ieri din spital, după aproximativ două zile în care a stat internată. Vedeta s-a simţit epuizată şi a ajuns la urgenţă. În continuare este răpusă de oboseală şi sta la pat.

Oana Roman este o femeie foarte muncitoare, dar organimul ei a cedat. Vedeta a ajuns de urgenţă la spital, iar ieri a fost externată. Totuşi, vedeta nu se simte în formă şi în continuare stă la pat. Oana a postat pe contul său de socializare o fotografie în care le spune fanilor că nu se simte prea bine, chiar dacă ieri a fost externată din spital, după două zile în care a fost internată: ,,Isa ascultă muzică simfonică! Mă linişteşte şi pe mine! M-am dat eu vitează, dar încă nu ma simt bine şi stau în pat'' . Toată motivarea pe care Oana o primeşte vine de la soţul şi fiica ei. Ei îi dau putere să treacă peste această perioadă. ,,Când nu mai pot, mă motivează astfel de poze'', a scris Oana la o fotografie ce îi surprinde pe toţi trei într-o ipostază emoţionantă.

Ce diagnostic i-au dat medicii

"Am avut o amigdalită pultacee. Am luat-o în urma faptului că sistemul meu imunitar a scăzut. Am luat-o de la Iza. Am dormit, m-am odihnit", a spus Oana Roman. 

Oana Roman a ajuns la spital direct la la botez

Oana Roman se afla printre invitaţii prezenţi la botezul fiicei Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda, moment în care a simţit că nu mai poate rezista. Vedeta a ajuns de urgenţă la spital acuzând stări de rău în urma suprasoliciării din ultimul timp. ,,N-am rezistat la botez. Am aterizat direct la spital ! Ultima perioadă m-a epuizat fizic şi psihic şi am rămas făra baterii! Am venit în singurul loc în care toată lumea are grijă de mine şi unde eu nu trebuie să am grijă de nimeni! Mă pun pe picioare oamenii ăștia şi revin în forță! '', a spus vedeta pe contul său de socializare. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro