Oana Roman a făcut anunţul. De azi, viaţa i se schimbă radical

Zi mare pentru Oana Roman. Astăzi, fiica fostului premier al României şi prezentatoarea emisiunii "Star Salvator", de la Antena Stars, îşi face debutul în blogosfera românescă.

Oana Roman se pregăteşte să cucerească internetul! Fiica lui Petre Roman lansează platforma oanaromanblog.ro, acolo unde veţi putea afla povestea din spatele unei vieţi tumultoase, dar frumoase, pusă pe tapet corect sau exagerat. Şi ce putea fi mai potrivit pentru debutului în online dacă nu Revoluţia din 1989, momentul în care viaţa Oanei Roman şi a familiei sale a fost schimbată la 180 de grade.

"Pot spune că momentul Decembrie 1989 a însemnat fără îndoială pentru mine începutul unei noi vieți, o viață pentru care nu am fost pregătită, și mai ales o viață pe care nu mi-am dorit-o, dar pe care am fost obligată să o accept. În decursul a câteva zeci de ore, existența mea a basculat total într-o direcție necunoscută.  Acela a fost momentul în care cred că în sufletul meu totul s-a schimbat. Nu-mi plăcea noua viață, nu-mi plăcea că ai mei nu mai aveau timp deloc pentru mine, nu mai aveam prieteni. Mă simțeam abandonată și părăsită. Nu aveam cu cine să vorbesc și nici cui să cer un sfat. Pentru părinții mei ...", a scris Oana Roman, pe blogul personal.

Citeşte continuarea pe www.oanaromanblog.ro

Vezi şi:

Cea mai frumoasă şi emoţionantă fotografie cu fiica Oanei Roman. "Minunea mea împlineşte un an şi opt luni"

E pentru prima dată când spune asta, la televizor! Oana Roman a făcut dezvăluiri din intimitate


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro