VIDEO / Oana Roman, măcinată de problemele de sănătate: "Am stat numai prin spitale"

foto: facebook

Necazurile se ţin lanţ de Oana Roman! Vedeta a vorbit despre greutăţile prin care o urmăresc de când a născut. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că ultima perioadă din viaţă şi-a petrecut-o numai prin spitale.

Invitată în platoul emisiunii "Răi da buni", Oana Roman a vorbit despre problemele de sănătate, care nu-i mai dau pace de când a adus-o pe lume pe fetiţa ei, Isabela.

Vedeta a mărturisit că ar trebui să-şi facă o nouă operaţie, însă spune că nu este încă pregătită psihic pentru asta. Problema banilor este un alt impediment în calea rezolvării problemelor.

"Trebuie să mai fac o operaţie, dar nu este una de care depinde viaţa mea. Dar nu sunt pregătită încă psihic. Încă nu am putere să mă gândesc că iarăşi trebuie să mă urc pe masa de operaţie, iarăşi recuperare. Sunt o mamă care vreo 8 luni nu şi-a putut lua copilul în braţe. Nici acum nu pot face prea multe lucruri cu ea acum. Plus că o operaţie presupune şi bani, pe care acum nu-i am. Trebuie să am grijă şi de mama şi mai este şi cineva în familia mea care are probleme cu sănătatea şi trebuie s-o ajut cu banii. Isabela nu s-a simţit nici ea bine, nu i-a trecut răceala nici azi. Cam toată lumea din familia mea depinde de mine. isabela tuşeşte în continuare. prioritizez lucrurile, pentru că am foarte multe de făcut. Nu am timp să mă gândesc la mine, pentru că am foarte multe de făcut. Cu mama trebuie să mă mai duc la un consult, pentru că nu cred că i se potriveşte tratamentul de acum. Am stat foarte mult prin spitale în ultima perioadă", a declarat Oana Roman la "Răi da buni", de la Antena Stars.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit vara trecută, la câteva luni de la venirea pe lume a fetiţei lor. Vedeta a născut la sfârşitul lunii februarie 2014, iar de atunci este cea mai fericită mămică din lume.

Citeşte şi:

VIDEO / Oana Roman, bătută de mamă: "Mi-a tras o palmă zdravănă"

A prins-o iarna pe nepregătite! Oana Roman nu îi poate îndeplini fetitei ei o dorinţă

Mesajul emoţionant transmis de Oana Roman soţului, la doi ani de la nuntă: "Sper să recuperăm"

Oana Roman, schimbare de look! Prezentatoarea Tv arată mai bine ca oricând

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro