Oana Roman, mesaj după ce concertul FORZA ZU s-a oprit: "Vă spun din culise: plângea în hohote, i-am şters lacrimile"

+3 click pentru
galerie

Oana Roman s-a numărat printre vedetele care au participat la concertul FORZA ZU, care a avut loc sâmbătă, pe plaja Modern din Constanţa. © Sursa foto: Facebook

Oana Roman a fost una dintre vedetele care s-au distrat pe cinste la la concertul FORZA ZU, care a avut loc sâmbătă, pe plaja Modern din Constanţa. Soţia lui Marius Elisei a făcut public un mesaj în care a spus adevărul despre ce a urmat în backstage, la scurt timp după ce spectacolul unde au fost în jur de 85.000 de oameni a fost întrerupt din cauza furtunii.

"Ce am făcut la Forza Zu?
 (...) am fost și eu pentru prima oară la Forza Zu! Cu mari emoții și cu mare nerăbdare, am așteptat acest eveniment incredibil pe care îl organizează an de an Radio Zu. Sunt prietenă cu Mihai Morar, sunt prietenă cu Flick și cu Răzvan Popescu și recunosc că ascult numai Radio Zu. Nu am reușit să ajung până anul asta la concert, deși există de şase ani! Vă dați seama ce nerăbdătoare eram.

 

Am ajuns la Constanța, era senin pe la ora 16 și sperăm cu toții că ploaia nu va mai reveni. Pe la ora 18 am ajuns și noi la concert  Aveam brătări pentru zona Vip, dar nu știam pe unde să ajungem. I-am dat mesaj lui Flick, fără să sper neapărat că îmi va răspunde. În mai puțin de un minut, mi-a răspuns și am găsit imediat drumul spre zona Vip... Am urcat și am văzut în față și în jurul meu o mare de oameni, peste 70. 000. Sincer... imediat ai #pieledegaina, atmosfera este incredibilă, forța te cuprinde din toate părţile și este un vibe incredibil de pozitiv... Toată lumea dansează și cântă, oamenii sunt fericiți și liberi!!!
 La 8 și ceva a apărut un nor negru... amenințător, era clar că urmează furtună. Cu natura, clar nu te pui! Au fost nevoiți să oprească spectacolul. Am plecat spre backstage și am ajuns în corturile din spate unde erau artiștii și stafful de la Radio Zu, organizatorii și toți cei de la radio.
 Vă spun ceva din culise: toată lumea stătea și aștepta. NIMENI NU A PLECAT! Cu toții sperau să se reia concertul. Niciun artist nu a plecat . Era înghesuială și ploua afară cu găleata. Dar nimeni nu a plecat. Andra aștepta în mașină ei împreună cu (...) și stafful ei, Sişu îl aștepta pe Puya care a venit, deși i s a spus că spectacolul s-a oprit, Tudor de la Fly Project se ocupa cu voia bună, Lora mulțumea lui Dumnezeu că a apucat să cânte! Toți erau acolo și toți așteptau. A fost frumos, am văzut solidaritate și oameni frumoși. Mi-a plăcut mult.

 Mihai Morar era obosit, avea ochii roșii și era supărat. Nu știam cum să-l încurajez și s- i dau din puterile mele.. Munteanu Răzvan, soțul Deliei, deja se uita în agendă pentru a găsi o dată în care toți artiștii lui sunt liberi pentru a veni la reluarea Forza Zu. Pentru că Forza Zu 2017 va reveni.


Cel mai mult m-a impresionat Ema, asistenta lui Buzdu și Morar, care plângea în hohote. I-am șters lacrimile și am încurajat-o și i-am înțeles mâhnirea. Au lucrat 2 luni, sute de oameni pentru a organiza acest eveniment
 
 Eu am trăit o seară frumoasă și mulțumesc Radio Zu pentru #emoţie, pentru iubire, pentru muzică și spectacol.
Vă iubesc mult! Ne revedem curând!
 #forzazu2017"
, a scris fiica fostului premier pe pagina sa de Facebook.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pentru prima dată pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro