Oana Roman, mesaj dur legat de viitorul fiicei sale: "Cum să îmi educ copilul?"

+3 click pentru
galerie

Oana Roman © Instagram

Oana Roman şi Marius Elisei sunt doi părinţi fericiţi şi împliniţi. Micuţa lor le-a adus doar bucurie şi înţelegere în căsnicie. Chiar şi aşa, Oana Roman îşi ridică numeroase semne de întrebare legate de educaţia fiicei sale.

Oana Roman nu a mai rezistat şi a făcut publice o serie de întrebări retorice, acolo unde aceasta din urmă se întreba cum să îşi crească fetiţa într-o lume în care valorile morale şi culturale nu mai au nicio importanţă

Vedeta a scris pe o reţea de socializare că se simte mâhnită de faptul că oamenii sunt răi, de cele mai multe ori incompetenţi, şi foarte rar o persoană are privilejul de a întâlni un alt om onest. 

"Ştiu că nu va avea multă lume răbdare să citească aceste gânduri! Dar le scriu totuşi! Mă mâhneşte în schimb incompetenţa , legile proaste , guvernările absurde. Mă mâhneşte că oamenii competenţi, buni, corecți, muncitori, sunt daţi la o parte de lepre, de mincinoși, de oportunişti. Mă mâhneşte că trăiesc într-o țară în care îmi găsesc din ce în ce mai greu locul pentru ca oricat de mult am muncit onest şi cu răspundere, oricât am încercat să fiu demnă si corectă , nu a fost niciodată îndeajuns! Pentru că dacă n-ai tupeu, dacă nu minți, dacă nu bârfeşti şi nu-ţi faci loc călcând pe alţii în picioare, practic ai şanse infime să te descurci ! Nu mai e de mult un avantaj să fii cult, să fii citit , să fii corect , să fii învăţat , să fii competent! (...) Cum să-mi educ copilul ? Ce valori să-i transmit? Pentru că valorile mele, moștenite în 4 generaţii , n-au ajutat prea mult! (...) Care e lumea în care ea va creşte ? Şi cum se va descurca dacă va învăţa să fie aşa cum sunt şi am fost educată eu?" , a scris Oana Roman. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro