Oana Roman şi-a surprins invitaţii! De ce a avut vedeta două torturi

+4 click pentru
galerie

Oana Roman şi-a surprins invitaţii © Foto: Sorin Cioponea

Fiica fostului premier Petre Roman a avut parte de o petrecere extraordinară. Oana Roman şi-a sărbătorit ziua de naştere, joi seară, alături de mama ei care a fost şi ea aniversată.

Oana Roman a strălucit la petrecerea organizată de ziua ei şi asta pentru că prietenii dragi şi membrii familiei au fost alături de vedetă la împlinirea frumoasei vârste de 40 de ani. Alături de vedetă a fost şi Mioara Roman, mama acesteia, care a fost, la rându-i, aniversată împlinind 77 de ani.

Iar aşa cum este tradiţia, la miezul nopţii toţi invitaţii le-au cântat celor două tradiţionalul „Mulţi ani trăiască” în momentul în care, în local, şi-au făcut apariţia două torturi. Unul pentru Oana Roman de culoare roz, supraetajat şi decorat cu trandafiri roz şi unul pentru Mioara Roman sub forma unei cărţi din marţipan alb, decorat cu trandafiri mov. Iar după ce fiecare şi-a pus câte o dorinţă cele două au tăiat prima felie.

Chiar dacă Petre Roman a fost considerat marele absent, Oana Roman a trecut peste această problemă şi s-a distrat de minune alături de invitaţi. „Am prietenii aici cu mine, familia aici cu mine, sunt mult mai sănătoasă decât eram. Isabela s-a distrat, a dansat, ce aş putea să îmi mai doresc?”, a spus vedeta.

Oana Roman este fiica fostului premier al României Petre Roman şi al Mioarei Roman. Ea este căsătorită cu Marius Elisei. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pentru prima dată pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro