Oana Zăvoranu, un nou mesaj tulburător! Reacţia fanilor: "Ieşi din starea asta EMO!"

Oana Zăvoranu nu a început săptămâna tocmai bine! Vedeta a postat pe site-ul de socializare Facebook un mesaj prin care îşi sfătuieşte fanii să fie atenţi la oamenii "mincinoși, parșivi, prefăcuți, mieroși". Nu ştim cine sau ce a supărat-o pe Zăvo de data asta, dar un lucru e cert: vedeta nu traversează o perioadă tocmai bună.

"Să aveți o săptămâna în care să fiți în afară de sănătoși,feriți de Dumnezeu de oameni mincinoși, parșivi, prefăcuți, mieroși, de vorbe deșarte, inimi frânte, întrebări fără răspunsuri sau răspunsuri cinice menite să vă șocheze sau umilească, persoane false dar care știu să ascundă extrem de bine toată falsitatea și urâțenia adevărată a sufletului lor, nu cea expusă ca să "dea bine sau să prindă la fraieri",de indivizi lingușitori, interesați, fără scrupule sau fără Dumnezeu, pentru care cuvântul "jur" să fie echivalentul unui banc prost,sa nu însemne ceea ce pentru un om cu frica lui Dumnezeu înseamnă ca încărcătură când spui "jur", iar dacă din neșansă apare vreo astfel de persoană să o "mirosiți" imediat și "să o călcați în picioare".

Asta vă doresc eu în dimineața asta banală poate, de Luni, 27 Mai 2013 și vă mai doresc să aveți puterea să nu mai existe nimeni și nimic în care să credeți, să credeți doar în Dumnezeu și în propria voastră persoană și să vă bazați decât pe puterile voastre, atât! Aveți încredere doar în voi, Dumnezeu și animăluțele voastre care nu va vor minți, păcăli, înșela, amăgi sau părăsi la greu. Este un sfat, nu înseamnă nimic mai mult decât un sfat sincer, fără a ascunde ceva printre rânduri, și aș vrea să fie luat că atare", a scris Zăvo pe Facebook.

Cum era de aşteptat, prietenii virtuali au reacţionat la mesajul vedetei, iar unii i-au cerut să iasă din "starea asta EMO".

Foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro