Oana Zăvoranu are probleme psihice? Diagnostic şocant pus vedetei după ce a încercat să se sinucidă. Vezi dovada!

+2 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu şi-a pregătit armele în procesele pe care le are cu Pepe, fostul soţ. Vedeta a depus la Tribunalul Bucureşti ca proba un document medical eliberat de medicii Spitalului Floreasca, în care se mentionează că ea suferă de mai mult timp de o afecţiune psihică.

 „Pacienta în vârstă de 39 de ani, cu antecedente de sindrom depresiv, se internează pentru vărsături bilioalimentare precedate de greață, cefalee persistență, debutate imediat la externarea din data de 11.12.2012 din Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost internată cu insuficiență respiratorie acută și encefalopatie toxică polimedicamentoasa (ingestie voluntară de barbiturice, opioide, antidepresive, benzodiazepine). (...) Anamnestic istoric de depresie tratată necorespunzător; recomandări: Carbamazepina (medicament folosit în tratarea epilepsiei și afecțiunilor maniaco-depresive) și Rispolept (indicat în tratamentul schizofreniei acute și cronice)”, se precizează în documentul făcut public de Oana Zavoranu şi publicat de enaţional.ro.

Potrivit sursei citate, biletul de externare ar putea să-i fie folositor brunetei în cazul proceselor cu fostul ei soţ, Pepe, Oana putând invoca "depresia tratată necorespunzător". De altfel, cântăreţul a câştigat un prim proces împotriva fostei consoarte, iar aceasta are acum să-i plătească 10.000 de lei pentru că l-a numit "gay" şi "ţigan".


 
 
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro