VIDEO / Oana Zăvoranu, cadou de 100.000 de euro. Acum o să înţelegeţi de ce dansa de fericire în aeroport

Începutul anului 2016 pare pentru Oana Zăvoranu unul foarte promiţător. Vedeta Tv şi iubitul ei, Ashraf, au plecat în urmă cu câteva zile în Germania, acolo unde s-au răsfăţat aşa cum au ştiut ei mai bine.

Oana le-a împărtăşit fanilor săi cum îşi petrece timpul în ţări străine, iar dacă o să vedeţi imaginea de mai jos suntem siguri că o să înţelegeţi de ce dansa de bucurie în aeroport.

Bruneta a postat pe pagina unui site de socializare o fotografie în care apare la volanului unui bolid de 100.000 de mii de euro pe care se pare că şi l-a achiziţionat în scurta vacanţă. "Vă iubesc şi vă doresc ca la rândul vostru să vă luaţi fiecare tot ce vă face inima să bată mai tare de emoţie, bucurie, dragoste, plăcere.", le-a urat Oana internauţilor.

Oana Zăvoranu, pe numele adevărat Ioana Zăvoranu este de profesie actriţă. A fost căsătorită cu cântăreţul Pepe, iar în prezent are o relaţie amoroasă cu Alex Ashraf.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Pe asta nu o mai făcuse. Oana Zăvoranu şi-a dat pantalonii jos, în autobuz: "E prima dată pentru mine"

Pe el îl iubeşte Oana Zăvoranu! Bruneta i-a făcut o declaraţie de dragoste emoţionantă de Valentine's Day: "Eşti cel mai frumos şi special bărbat"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro