Oana Zăvoranu, chef uriaș de ziua ei, în club! Imagini EXCLUSIVE cu atmosfera de acolo

+3 click pentru
galerie

Când este vorba de Oana Zăvoranu parcă, parcă nimic nu este prea mult. Și, de curând, frumoasa vedetă a decis că își va marca ziua așa cum face fiecare gest al ei: în stil mare.

Din acest motiv, în weekend, unul dintre cele mai ”de fiță” cluburi din București a avut-o ca invitată. Pe ea, pe soțul ei, și, așa cum era de așteptat, și câțiva invitați, cu toții apropiați de Oana. Iar momentul a fost marcat așa cum se cuvine. Mai exact, de-a lungul întregii nopți, pe ecranele uriașe din clubul cu pricina au curs felicitările pentru Oana Zăvoranu, în engleză și în română, timp în care, așa cum era și de așteptat, la masa ei, situată în zona VIP a stabilimentului, au curs în valuri băuturi fine. 
Mai mult decât atât, spun martorii prezenți la eveniment, Oana, alături de Alex, soțul ei, au dansat împreună toată noaptea și, așa cum era și de așteptat, au fost, cu adevărat, sufletul petrecerii, reușind să îi facă pe invitați să se simtă minunat la ziua de naștere a Oanei Zăvoranu.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro