Oana Zăvoranu i-a pus cuţitul la gât soţului său! "Nu voia să plece din casă"

Oana Zăvoranu i-a pus cuţitul la gât soţului său! "Nu voia să plece din casă"

Duminică, 16 iunie, Oana Zăvoranu va împlini 46 de ani, prilej perfect pentru Cristi Brancu şi Majda Abouloumosha de a o invita în studiourile "Agenţia VIP". Bineînţeles, nu au lipsit surprizele în cinstea ei, dar nici ea nu a rămas datoare. Ca de obicei, exact cum ne obişnuia în urmă cu ceva ani, Oana ne-a şocat prin povestirile sale.

Oana Zăvoranu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Ashraf, cu 14 ani mai mic, care i-a devenit şi soţ, şi care şi-a pus decisiv amprenta asupra vedetei. Chiar şi aşa, drumul până în momentul acesta, plin de sentimente calde şi sincere, a fost presărat cu "enşpe" momente critice, căruia Alex i-a făct faţă cu stoicism. La început, un adevărat încasator, la final, de mână cu regina sa, triumfător.

"La un moment dat, nu voia să plece din casă şi i-am pus cuţitul la gât. Pot fi Oana drăguţă, sufletistă, dar pot fi şi cu sânge rece. Am un punct la care ajung şi explodez. Voi ştiţi doar 10% din câte i-am făcut eu lui, şi uite că a rămas alături de mine. Este un om extraordinar", a declarat Oana.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest