Oana Zăvoranu, disperată! Bruneta îşi strigă durerea şi cere ajutorul prietenilor de pe Facebook

foto: facebook

Oana Zăvoranu este disperată! Bruneta îşi strigă durerea şi le cere ajutorul prietenilor ei virtuali, însă până acum totul a fost în zadar.

Oana Zăvoranu a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care-şi strigă durerea care-i macină sufletul de când motanul ei, Marty, a încetat din viaţă. Bruneta le cere cu disperare fanilor ei să o ajute să găsească predecesor pentru pisoiul ei preferat.

"Caut cu disperare un puiuţ 2 luni (băieţel doar,) rasa sacra de birmania blue point (adică cu blăniţa extremităţilor maro cenuşiu). Pentru cunoscători, Marty era sacra de birmania blue point, nu cholate point, colour point sau linx point. În concluzie, vă rog, dacă aveţi sau ştiţi de existenţa unui puiuţ mascul, de 2 luni, sacra de birmania blue point, ca Marty, contact", este mesajul disperat lansat de Oana Zăvoranu pe o reţea de socializare.

Marty era pisicul pe care Oana Zăvoranu l-a iubit ca pe propriul copil. Motanul a încetat din viaţă în 17 august, dispariţia lui lăsându-i sufletul pustiit de durere brunetei.

Citeşte şi:

Oana Zăvoranu, la pământ după moartea lui Marty! Bruneta nici nu mai mănâncă de durere: "Abia aştept să vii, sufletul meu"

Oana Zăvoranu, în lacrimi! A murit... ”Pentru prima oară în viața mea sunt ÎNGENUNCHEATĂ” 

A.E.D.
 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro