Oana Zăvoranu le critică dur pe divele care au "botic". "Ele au experienţă în domeniul ventuzării, se ştie!"

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu © Instagram

Oana Zăvoranu s-a arătat extrem de dezgustată de divele din showbizul autohton care se pozează cu buzele ţuguiate.

După ce a reacţionat dur, atacând-o pe Andreea Marin pentru că nu a luat atitudine faţă de starea pe care Stela Popescu a avut-o la evenimentul la care cele două au participat împreună, Oana Zăvoranu transmite un alt mesaj foarte crunt la adresa vedetelor din showbizul românesc care îşi fac selfie cu "botic".

Oana Zăvoranu le crtitică în termeni extrem de duri şi are un limbaj puternic şi ironic la adresa acestora.

Nu sunt supărată! Aşa am eu botic, că cică aşa ‘se face selfie-urile’ profi!😂😂😂 Am de învăţat până să pot să îmi ţugui buziţele superioare😂😂😂, ca  zâne, chivuri, perstriţe, bienci, onuce (au mamă!.. chiar că de asta mi-e tot timpul frică să nu mă mănânce, că mă mai confundă naibii cu vreo ceafă sau copan😂😂😂), crude, blochine, smochine şi alte creaturi ale întunericului,care ne-au năpădit! Vă rog să îmi arătaţi cum să îmi fac buzele ţuguiate ca astea, că nu mă pricep la ‘ventuzit ca ele’, că eu am alte preocupări... nu aşa nocturne ca ‘pioasele’ astea toate... nu-i aşa?’😂😂😂

Ele au experienţă în domeniul ventuzării ,(se ştieee!!!), şi eu acolo unde nu ştiu, întreb!😂😬😝 Şi dacă vreţi să aveţi o seară de vineri ok, nu vă mai uitaţi la orătăniile astea, cu cocoaşe, gâlci, pungi, gropi, pomeţi pe post de buci, păienjeni pe post de gene, fulare pe post de sprâncene...sau gheare pe post de unghii... şi alte accesorii de la natură sau dobândite moca ( cică pe barter😉) Continuăm... că am atâtea să va spun... dar încă mă abţin ( nu mult!) Love you much!❤️❤️❤️   " a scris Oana Zăvoranu pe profilul său de instagram.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro