Oana Zăvoranu, mesaj extrem de emoţionant: "Mi-e tare dor de tine"

Oana Zăvoranu a postat pe pagina unui site de socializare un mesaj extrem de emoţionant pentru tatăl său. Vedeta şi-a amintit cu drag de părintele său, iar cuvintele sale au ajuns la inima multor internauţi.

Bruneta spune că îi este tare dor de tatăl său pe care l-a iubit ca pe ochii din cap, însă s-a stins din viaţă mult prea devreme."Mi-e tare dor de tine, tatăl meu adorat! Nu mă formalizez cu 8 Martie. Nu cred că există zi în care să iubeşti mai mult sau mai puţin pe cineva. Cred că dacă iubeşti cu adevărat e pentru totdeauna. Indiferent dacă mă refer la un om, animăluţ, lucru. Cât de mult aş fi vrut să mă vezi acum, tată... Cât de mândră am să fiu toată viaţa mea de tine, tatăl meu frumos şi mai special ca oricare altul. Te iubesc rău!", a scris Oana Zăvoranu în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe pagina unui site de socializare.

Oana Zăvoranu, pe numele adevărat Ioana Zăvoranu este de profesie actriţă. A fost căsătorită cu cântăreţul Pepe, iar în prezent are o relaţie amoroasă cu Alex Ashraf.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

VIDEO / Momente emoţionante acasă la Oana Zăvoranu: "Îmi vine să plâng, să râd, să dansez!"

Suferă teribil! Anunţul dureros pe care l-a făcut Oana Zăvoranu: "Deocamdată ne luptăm să trăim"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro