ȘOC în showbiz! Loredana e GRAVIDĂ!

Încă o vedetă pare să intre în galeria divelor din showbiz-ul românesc însărcinate în mare secret. De data aceasta, se pare că este vorba de o celebră asistentă TV care și-a ținut ascunsă și relația pe care o avea cu cel căruia îi face o serie de reproșuri dure și care, pasămite, nu este destul de atent ca tată.

O serie de imagini primite pe adresa de pont a Spynews.ro indică că o celebră asistentă TV ar fi însărcinată, în mare secret. ”Te-ai interesat vreodată de copilul tău? Tu nici nu știai ce e cu copilul, că de aia nu ți-ai făcut jumătate de oră să vezi! Nu altcineva să fi venit, tu să fi venit! M-am simțit ca toate alea...”, strigă la telefon, unui bărbat, cea pe care autorii filmării indică că ar fi Loredana. Mai mult decât atât, dezamăgită cumplit, respectiva, însoțită de amicele ei, a continuat să îi facă tot felul de reporșuiri persoanei de la celălalt capăt al ”firului”, dovedind că este supărată foc pe relațiile paralele pe care acesta le are cu alte femei.
”Sunt singură de data asta! Te-ai interesat mai mult de prostituate, nu de mine, nu de mine care sufăr atât. Și nu mai am ce să discut cu tine după ecografia de mâine!”, a mai răcnit în telefon cea care pare să fie blonda care răspundea, pe țigănește, la apelativul ”Lorodana”. Iar apoi, brusc, i-a închis telefonul și, alături de alte amice de-ale sale cu care se întorcea de la petrecere care a avut loc într-un club de manele, a intrat în blocul în care locuiește, probabil pentru a-și plânge amarul.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro