Ogică a luat cea mai importantă decizie din viaţa lui! A renunţat la ce avea mai scump!

+2 click pentru
galerie

Considerat unul dintre cei mai controversaţi burlaci din showbiz-ul autohton, Stelian Ogică a luat o decizie care îi va schimba radical viaţa.

Stelian Ogică a muncit aproape un deceniu pentru "cel mai mare vis al său" - aşa cum vorbea despre casa ridicată în comuna natală -, iar acum a decis să renunţe la tot. Conacul în care Ogică a investit, potrivit propriilor declaraţii, peste 200.000 de euro, a fost scos la mezat în urmă cu două zile, pe Internet, de o companie care se ocupă de tranzacţii imobiliare. Fără a oferi detalii despre proprietarul imobilului scos la vânzare, reprezentanţii firmei care intermediază tranzacţia au explicat că "marfa" se află la 40 de kilometri de Bucureşti şi că suprafaţa totală a terenului este de 15.000 mp, incluzând un iaz, o livadă şi o mică podgorie.

Luna trecută, Stelian Ogică a fost socru mic, Raluca măritându-se cu fotbalistul Adrian Ropotan. Cu această ocazie, "Spaima loteriei" mărturisea reporterilor SPYNEWS: "Cel mai important cadou pe care l-am făcut fiicei mele este acela că m-am oferit să îi susţin în afacerea în care ea şi Adrian au investit aproximativ un milion de euro. Mai exact, o să îi ajut în continuare cu învestiţiile imobiliare. Îmi doresc ca această afacere să aibă succes”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro