Oglindă, oglinjoară, am cele mai mari silicoane din ţară! Loredana Chivu a detronat-o pe Nicoleta Luciu! Cum arată noii sâni ai "păcătoasei" şi ce chinuri a îndurat pentru a ajunge cea mai dotată vedetă / Foto&Video

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Luciu e istorie! "Păcătoasa" Loredana Chivu şi-a schimbat silicoanele şi a optat pentru un număr mai mare, devenind astfel cea mai dotată vedetă din showbiz.

Disperată să aibă sânii mari şi frumoşi, asistenta lui Dan Capatos a suferit până acum 3 intervenţii la nivelul bustului. Prima dată a dat buzna în cabinetul medicului estetician la vârsta de 18 ani, dar operaţia a fost un eşec. Nici a doua oară nu a fost mai bine, blonda arătându-se nemulţumită de cicatricele rămase, aşa că a decis să mai apeleze o dată la bisturiu. Acum, se laudă cu implanturi de 1230 ml, mai mari decât ale Nicoletei Luciu care cântăresc 1200 ml.

"Prima dată a fost un eşec total şi, după ce că eram complexată că nu am sâni,  s-a dezvoltat un copmplex mult mai mare. Mi-am dorit din tot sufletul să am sânii impecabili, aşa că am ajuns să fac cumva să fiu mulţumită. Nu ştiu dacă e un moft.Mă simt neaşteptat de bine. Evident sunt nişte dureri, dar nu atât de mari pe cât m-aş fi aşteptat. Sânii nu mi se par exagerat de mari, sunt în limita bunului simţ. Înainte am avut 450 ml, acum am 615 ml. Nu este o diferenţă foarte mare, dar totuşi contează. Am avut o problemă cu cicatricea, am vrut să o scot şi dacă tot a trebuit să intervin acolo, am zis să îi şi schimb. Abia aştept să mă văd în oglindă, chiar am emoţii", a spus blonda, imediat ce a ieşit din sala de operaţie, pentru spynews.ro.

Mama ei nu a fost de acord cu intervenţia

Loredana Chivu şi-a dorit atât de mult silicoane nou-nouţe încât nu a ţinut cont nici de sfaturile mamei care nu a fost de acord cu intervenţia.

"Nu prea am fost de acord, dar asta e, e alegerea ei. I-am spus să renunţe, dar nu m-a ascultat, normal. Acum să sperăm că osă fie bine şi că va fi ultima intervenţie", a spus mama blondinei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest