Mai are puţin şi naşte, dar nu stă locului o secundă. Natalie Portman face furori cu burta la gură

 
+4 click pentru
galerie

Mai are doar câteva săptămâni până îl va aduce pe lume pe cel de-al doilea copil al său, însă nu stă deloc linştită. Actriţa Natalie Portman a fost surprinsă de papparazi în timpul unei plimbări cu mama sa.

Vedeta, în vârstă de 35 de ani, a fost fotografiată alături de mama sa, Shelley Stevens, în Los Feliz, California, într-o plimbare de dimineaţă. Îmbrăcată cu un tricou lung gri, care se mula perect pe burtica proeminentă şi o pereche de jeanşi scurţi, Natalie Portman a atras toate privirile.

Cu părul strâns la spate, o pereche de ochelari, un bluză pe care o ţinea strâns în mână, celebra actriţă părea să se bucure de plimbare şi de razele soarelui. Natalie Portman şi soţul ei, Benjamin Millepied, vor deveni părinţi pentru a doua oară în doar câteva săpămâni. Cei doi mai au un băieţel în vârstă de 6 ani.

Pe numele său adevărat Natalie Hershlag, actriţa s-a născut pe 9 iunie 1981, în Ierusalim, Israel. Natalie Portman a fost nominalizată la Premiul Oscar pentru rolul său din pelicula "Closer" (2004), iar în 2011, ea a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol principal cu filmul "Black Swan".
Natalie Portman s-a căsătorit în 2012 cu coregraful Benjamin Millepied. Cei doi au un fiu împreună, pe Aleph Portman-Millepied.

Foto: Hepta

 

 

 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest