Otilia Bilionera, în lacrimi la televizor! Despărţirea de iubitul turc a băgat-o în depresie!

După ce l-a cunoscut pe iubitul ei turc, Burham, Otilia Bilionera parcă se schimbase complet. Era mult mai fericită şi parcă toate îi mergeau perfect, însă acum din păcate povestea lor s-a sfârşit.

Otilia Bilionera a mărturisit că relaţia lor, care dura de aproape un an, s-a încheiat din cauza distanţei, dar şi a certurilor frecvente. Dacă până acum a încercat să nu îşi arate tristeţea, de această dată, însă, cântăreaţa a cedat. A izbucnit în lacrimi la televizor, în momentul care a vorbit din nou despre fostul iubit.

"Mi-a spus că nu suportă să mă vadă nefericită din cauza lui. Tradiția lui nu îi permite să ia o soție artistă, una care urcă pe scenă și e văzută de toți. E foarte gelos el, ar vrea să stau doar în casă, închisă. Mă simt că o pasăre în colivie. În vara aceasta ne-am despărțit de trei ori, dar acum este sigur. Sunt deprimată, nu mă așteptăm să mă schimb atât de mult, să mă afecteze relația atât de mult. Nu mai vreau altă relație, am decis. Am aproape tot ce mi-am dorit, dar nu înțeleg de ce Dumnezeu nu îmi dă pe partea asta ce mi-am dorit. Nu am avut niciodată sentimente atât de sincere până acum. Nu înțeleg de ce acum mă afectează atât de mult. 

Mi-a spus că vrea să mă vadă fericită și împlinită în cariera mea. Mi-a zis că mă va ajuta oricând, dar că nu vrea să mă tragă jos. A spus că locul meu e sus. Este foarte altruist. E o diferență de 15 ani între noi. Îmi doresc un bărbat mătur că să am ce învață de la el. M-am schimbat mult anul acesta, am devenit mai responsabilă, cuminte, cu picioarele pe pământ, m-a învățat cum să economisesc banii. Mai multe. Am încercat de 3 ori până acum să avem o relație.
 
El are alte așteptări, eu altele. E greu, mai mult ne chinuim. Vrea să fiu fericită. Am renunțat la iubire... Tocmai am ales carieră"
a spus Otilia Bilionera, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

Otilia şi Burhan s-au cunoscut la un concert pe care l-a susţinut românca în Turcia. În showbizul românesc mai sunt şi alte dive căsătorite cu bărbaţi musulmani. Cel mai bun exemplu este Andreea Marin a cărei căsnicie cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk merge de minune. Şi Anca Neacşu, fosta componentă a formaţiei ASIA şi-a găsit fericirea în Turcia, iar blonda este căsătorită de 3 ani cu Serkan Yaman.

Foto: Captură Kanal D

M.T.

Citeşte şi:

Imagini DEMENȚIALE ! Otilia ”Bilionera”, în cele mai sexy ipostaze cu putință! COD ROȘU de senzualitate

Otilia "Bilionera", ţinută sub papuc de iubit: "Este o privare de libertate"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro