Ovidiu Anton a fost ales să reprezinte România la Eurovision 2016, dar nu are bani! Iuliana Marciuc vorbeşte despre problemele financiare: "Nu avem buget"

foto: facebook

Ovidiu Anton a fost ales, duminică seara, de români să-i reprezinte în cadrul competiţiei muzicale internaţionale Eurovision 2016. Iuliana Marciuc a dezvăluit că TVR nu are bani să susţină spectacolul de care are nevoie artistul şi solicită ajutorul guvernului.

Ovidiu Anton, desemnat să reprezinte România la Eurovision 2016, a ţinut să le mulţumească românilor pentru că l-au ales să-i reprezinte. Totodată artistul a spus că le mulţumeşte tuturor oamenilor care i-au fost alături în toţi anii de muncă, cât şi comunităţii rock din ţară.

„Vă mulţumesc tuturor, publicului care a votat, comunităţii rock din România, artiştilor care m-au susţinut, familiei mele, soţiei mele, echipei mele extraordinare... Îmi pare rău că nu mai e Titus Munteanu, să mă sune şi să-mi spună: «Ai fost tare». El m-a învăţat că un semn care arată superioritatea e bunătatea... Sunt fericit pentru că s-a întâmplat să câştig această ediţie la care doar publicul a votat. Specialiştii mă apreciază, ştiu asta, dar în seara asta este prima dată când am cucerit, într-adevăr, inimile celor din public. Este important să lupţi pentru visul tău. Nu e uşor să pierzi (iar această victorie vine după multe încercări ale mele), dar seara aceasta demonstrează că trebuie să continuăm să încercăm, să nu renunţăm”, a declarat Ovidiu Anton, câştigătorul Selecţiei Naţionale Eurovision 2016 pentru ziarulring.ro.

Însă nu toate sunt roz, iar plecarea la Stockhlom a lui Anton poate fi umbrită de problemele financiare. Iuliana Marciuc a anunţat că încă nu a fost stabilit un buget pentru această deplasare şi că TVR nu are bani pentru asta, aşa că vor cere bani Guvernului.

”Nu avem un buget. Mă întorc de la Stockholm, săptămâna viitoare, după 15 martie, unde ne întâlnim toţi şefii de delegaţii şi ne sunt prezentate amănunte despre show-ul din acest an, despre bugetele pe care le oferă organizatorii pentru îmbunătăţirea spectacolului şi despre caracteristicile tehnice şi ale scenei pentru show-ul basic, adică ceea ce ei pun la dispoziţie… Vom cere sprijin Institutului Cultural Român, Ambasadei României la Stockholm şi guvernului. Televiziunea Română promovează valorile naţionale, iar noi, în aceste momente, trebuie să realizăm pentru Stockholm un show de excepţie”, a declarat Iuliana Marciuc după finala selecţiei naţionale.

Citeşte şi:

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Ovidiu Anton la câteva ore după ce a câştigat Eurovision 2016 - faza naţională

Îl recunoşti? E unul dintre cei mai doriţi artişti din România! Fanii au fost şocaţi când l-au văzut aşa

Semifinala EUROVISION 2016! Cine merge mai departe în finală

VIDEO / De pe scena ”X Factor”, pe cea de la Eurovision 2016. Cum s-a descurcat Florena Țicu Șandro

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro