Ozana Barabancea, în doliu: "Dumnezeu să îl ierte!"

+3 click pentru
galerie

Ozana Barabancea a scris pe internet un mesaj în memoria unui hairstylist pe care l-a cunoscut şi care s-a sinucis recent.

Ozana Barabancea a făcut o mărturisire sfâşietoare, după ce a aflat de moartea unui hairstylist cunoscut. Acesta era din Sibiu, avea o viaţă frumoasă înainte, dar a ales să-şi pună capăt zilelor într-un moment în care nu a văzut nicio altă variantă ca să meargă mai departe.

Artista a scris pe internet un mesaj în memoria unui hairstylist pe care l-a cunoscut şi care s-a sinucis în urmă cu câteva luni.

"Îmi pare rău de Mihai... Dumnezeu să îl ierte!!!! Chiar îmi pare rău. De băiatul ăsta!!!:(((", a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Motivul pentru care Mihai Herlea a recurs la gestul extrem ar fi singurătatea. Una dintre vedetele pe care hairstylistul le-a coafat este Mihai Sturzu, fost membru al trupei Hi-Q, potrivit jurnaliştilor de la turnulsfatului.ro.

Ozana Barabancea s-a născut pe 4 octombrie 1969, în Bucureşti. Ea e o profesoară de canto și solistă română de jazz, personalitate TV și membră a juriului show-urilor de televiziune "Splash! Vedete la Apă⁠" și "Te cunosc de undeva!", difuzate pe Antena 1. Este o artistă ce abordează genuri diverse, având însă un punct comun: muzica. Deși inițial a fost cântăreață de operă, este cunoscută și pentru show-urile de jazz susținute. Artista a făcut parte din distribuția musicalului "Chicago", precum și a filmului "Supraviețuitorul", în regia lui Sergiu Nicolaescu și a jucat în diverse seriale.Ozana Barabancea şi Sorin Terinte au doi copii împreună, Andrew şi Gloria. Artista şi Sorin Terinte au divorţat în 2004.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro