Păcănelele l-au determinat să-şi curme viaţa! Într-un oraş al României, fenomenul ia amploare

Păcănelele l-au determinat să-şi curme viaţa! Într-un oraş al României, fenomenul ia amploare

A mers la aparatele de jocuri, cunoscute drept "păcănele" ca să se îmbogăţească, însă a avut parte de drama vieţii lui. Supărat că a pierdut o sumă consistentă de bani, un tânăr de 28 de ani s-a gândit să-şi pună capăt zilelor.

Bărbatul din Vaslui lucrează la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, şi toată lumea îl cunoaşte ca un bărbat echilibrat. Însă boala numită "păcănele" l-a acaparat cu totul. Demoralizat şi cu banii luaţi, Ionuţ Radu H. s-a dus la gară şi s-a aruncat în gol de pe o pasarelă pietonală. Din fericire, nu şi-a dus planul până la capăt, suferind însă mai multe răni care au necesitat transportul său la spitalul din Iaşi.

Fenomenul ia amploare la Vaslui

Problema jocurilor de noroc în Vaslui devine din ce în ce mai gravă, cu mii de vasluieni care au depăşit de mult statutul de "jucători ocazionali", ajungând la dependenţă.  De asemenea, în luna mai a acestui an, un alt bărbat, de 32 de ani, s-a spânzurat în baia apartamentului în care locuia după ce ar fi pierdut o sumă foarte mare la păcănele. Explozia caselor de pariuri şi a sălilor de jocuri de noroc, este una incredibilă în ultimii 20 de ani. Dacă în anul 2001, în România existau doar 67, se estimează că la finele acestui an va ajunge undeva 18.000 de unităţi.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest