"Păcătoasa" Ana Maria Mocanu e cuplată cu un manelist! Uite cum arată tânărul căruia îi danseză lasciv în... poală!

+3 click pentru
galerie

E frumoasă, e "păcătoasă", dar nu şi disponibilă. Mulţi bărbaţi visează la asistenta de la "Un Show Păcătos", Ana Maria Mocanu, dar roşcata are deja iubit.

Bărbaţii care mai sperau să ajungă la inima asistentei "păcătoase" pot să işi ia gândul de la roşcata voluptoasă. Dacă în trecut se misca lasciv pe ritmuri de manele pentru a capta atenţia publicului masculin, astăzi asistenta lui Dan Capatos iubeşte pătimaş un tânăr cântăreţ. Cum Ana Mocanu a dansat în mai multe videoclipuri ale unor manelişti renumiţi de la noi nu a fost greu ca Dan Kirică, cunoscut în această lume,  să pună ochii pe apetisanta roşcata. Asistenta lui Capatos a postat pe contul său de socializare mai multe forografii prin care arată clar ca inima ei apartine cântăreţului.

Reacţia fanilor nu au întârziat să apară. "Porumbelior , "Frumoşilor", "Drăguţilor" au fost doar câteva dintre comentarile pe care admiratorii le-au postat în dreptul pozei cu pricina. Nici nu e greu să ne dăm seama cum a reuşit roşcata să-l cucerească pe cântăreţ. Un dans cu mişcări laşcive cu siguranţă l-a făcut pe Dan Kirică să o doreasca numai pentru el.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro