Paparazzi/ Faceţi loc că vine şeeefa, şeefaaa! Se vede de departe cine cântă la ei în casă! Lili Sandu şi iubitul, în plină acţiune la mall!

+8 click pentru
galerie

 

Dragostea nu ţine cont de vârstă, de celebritate, trecut sau mai ştim noi ce alte chestii! Şi cum în ultima perioadă parcă e din ce în ce mai greu să gaseşti dragostea, când vine, nu mai contează nimeni şi nimic nici măcar faptul că atunci cand ea avea 12 ani şi era domnişorică, el abia se năştea =))Diferenţa de vârstă de 12 ani se pare că nu conteaza nici în viaţa lui Lili Sandu, cea care împlineşte în curând 2 ani de relaţie cu tânărul model Silviu Ţolu... aşadar relaţia rezistă!

Poate nu mulţi dădeau şanse mari celor doi, mai ales că rău voitorii mai şoptesc pe la colţuri că Lili Sandu nu va uita niciodata marea ei iubire, Bogdan Stelea. Deşi nărăvaşă din fire şi pe picioarele ei după câteva încercări nereuşite se pare că "îmblânzitorul de feline", Silviu a reuşit să-i câştige inima frumoasei brunete.
Cum de "dragul dragei" tale, faci tot felul de lucruri, Silviu a ieşit la cumpărături cu iubita lui dar nu cele de ale gurii, ci cosmetice, farduri şi parfumuri deoarece femeia eternă poveste, nu poate să trăiască fără aceste mici plăceri vinovate. Cât timp a studiat "oferta", Silviu a stat răbdător pe un fotoliu, cuminţel, cuminţel şi răbdător aşteptând ca Lili să termine misiunea de shopping! 
Cu lecţia venită de acasă, fără aere de vedetă, Lili a cumpărat, a plătit cu cardul personal, şi-a luat iubitul de mână şi au plecat.
Deşi am zâmbit pe sub mustaţă apropo de cine are ultimul cuvânt în cuplul Sandu/Ţolu, am remarcat că el are probabil ultimul cuvânt: Cum spui tu, iubita mea! 
Ceea ce am apreciat mereu la Lili a fost naturaleţea, iar de când este row-vegana şi trage tare la sală, ne dăm seama că totul este ca la carte şi Lili a descoperit secretul "tinereţii fără bătrâneţe" !
Mâncare sănătoasa, fitness la greu şi un bărbat tânăr şi frumos care să-i încălzescă serile reci şi să-i spună, buna dimineata iubire!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro