PAPARAZZI/ Lovitură după lovitură pentru Dana Marijuana! După ce a fost luata pe sus de politie, acum, tatăl acesteia trece prin momente grele

+5 click pentru
galerie

Şi înca o data, cea mai fidela fată s-a întors DIN NOU, dar nu singură! Vă sună cunoscute aceste versuri dragi cititori? Ei bine, este vorba chiar de ea, de Dana Coteanu zisă şi Marijuana, care s-a întors, dar nu cu o nouă melodie hip-hop/rap, ci cu un "tată căzut/bolnav/singur! 

Reporterii www.SPYNEWS.ro l-au surprins într-o dimineaţă pe tatăl Danei "Marijuana" Coteanu, Ion Coteanu, ieşind de la spitalul de urgenţă Floreasca, tatăl Marijuanei a ajuns la capătul puterilor şi la fundul sacului. Este bolnav şi nu are bani nici pentru o pâine. Şi el şi nepoţica pe care o creşte, fiica cea mare a Danei, primesc de mâncare de la băiatul bătrânului. Acum doi ani, în octombrie, Ion Coteanu ar fi trebuit să-şi depună dosarul pentru pensionare, însă suferise un infarct şi a stat patru luni internat în spital. Este disperat, trist, sărac şi nu în ultimul rând, singur!

CITESTE SIEXCLUSIV / Şocant! O super vedeta, scandal cu poliţia! A atacat o femeie cu foarfeca şi i-a spus că nu mai scapă! A fost sânge peste tot!
Ion Coteanu le ajută pe nepoţelele cu ce poate, le cumpară celor două fetiţe lucruri, haine, rechizite pentru şcoală pe Alessia (10 ani) o duce la şcoală şi face şi lecţii cu ea.
Bătrân, singur şi sarac, Ion Coteanu, tatăl artistei, îşi ajută familia aşa cum poate.

Dana "Marijuana" Coteanu, cea care era la un moment dat cea mai rebelă interpretă de hip-hop din România, este acum mama a două fetițe, și deși a mai pus câteva kilograme pe ea, mai ales de când a ieșit din perioada neagră în care substanțele interzise erau singura ei pasiune.

Cu substanțele interzise Dana a avut o relație complicată care a dus-o de multe ori la spital, certuri în familia şi scandaluri cu tatal ei, Ion Coteanu, însă acum a uitat și a lăsat în urmă acea parte a vieții ei.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro