Paparazzi/ Nicoleta Luciu, apariţie rară! Cum a fost surprinsă vedeta după ce nu a mai apărut de un an la tv

+3 click pentru
galerie

Nicolae Luciu, retrasă departe de București, la Miercurea Ciuc, alături de soțul și de copiii ei, pare să ducă o viață de vis. Cu toate acestea, brunet care a făcut istorie cu pictorialele fierbinți dedicate bărbaților, acum nu mai este la fel!
Nicoleta Luciu după cum o vedem în imaginile oferite în exclusivitate de paparazzi www.spynews.ro, Nicoleta face istorie din nou, dar nu în pictoriale sexy sau reclame tv, face show în parc, alături de copiii ei.

Nicoleta Luciu a fost, este şi va fi, o femeie frumoasă. Mulţi români au suspinat după apetisanta brunetă, dar doar unul i-a cucerit inima pentru totdeauna. De când este mamă, Nicoleta a ales să se retragă din viaţa publică şi şi-a schimbat cu totul priorităţile! Familia este adevarata comoară a divei noastre iar copiii ei sunt tot ce are mai scump. Niciun sacrificiu nu a fost prea mare pentru pentru copiii şi soţul ei. Chiar dacă a fost nevoită să facă naveta între Miercurea Ciuc şi Capitală, Nicoleta nu s-a plâns, nu a avut regrete ci dimpotrivă, s-a mândrit mereu cu familia ei. Zilele trecute am dat de ea, chiar în faţa blocului alături de doi dintre copiii ei. Cu o sticlă de apă plată şi muşcând cu poftă dintr-o pară, Nicoleta trăieşte sănătos, petrece timp preţios cu cei mici şi trăieşte frumos şi departe de scandaluri. O iubire frumoasă şi o viaţă liniştită la care probabil tânjesc multe dintre "divele" noastre.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro