PAPARAZZI / Şi-a pus în cap toţi părinţii când şi-a retras copiii de la scoala! Cum îi "umple" Dana Nălbaru timpul fetiţei

+9 click pentru
galerie

 

Lucrurile ieşite din tipare şi pe care nu le înţelegem, ni se par de cele mai multe ori că nu sunt "normale" şi totuşi ce înseamnă normalitatea? Are cineva o reţetă? De ce nu încercăm să înţelegem oamenii, în loc să-i judecăm după principiile şi mentalităţile noastre înguste.
Protagonista materialului nostru, Dana Nălbaru este un personaj destul de controversat, sau cel puţin aşa este percepută de publicul larg.
Dana a ieşit de mult din showbiz, s-a căsătorit cu un actor foarte talentat şi au împreună doi copii frumoşi. Până acum, toate bune şi frumoase. Faptul că Dana a renunţat la muzică pentru a se dedica familiei, că nu a mai pus pe primul plan cum arată şi că a hotărât să-şi retragă de la scoala fata cea mare pentru un alt tip de învaţământ, home schooling, a deranjat multă lume şi a creat adevărate controverse, gen pro sau contra! Noi nu vom judeca, dimpotrivă, observăm şi tragem concluzii. Am observat zilele trecute intr-un complex comercial, o mămică modernă şi cool, Dana, alături de fata ei, la un dulce şi o cafea. Protagonistele materialului nostru păreau mai degraba două surori decât mamă şi fiică!
Au râs, au socializat şi s-au bucurat de acele momente mamă -fiica, care credem noi că sunt de nepretuit. În rest noi admirăm la Dana, faptul că are o familie frumoasă, că a înfiat o fetiţă, că îşi îngrijeşte soţul care are diabet, că s-a hotărât să se mute temporar în Amsterdam sa-l susţină pe Dragoş Bucur într-un proiect cinematografic şi multe alte sacrificii frumoase care se pare că nu interesează pe nimeni. Noi o felicităm pe Dana pentru exemplul de loialitate şi iubire faţă de familie şi vă îndemnăm să faceţi la fel.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro