Papușa nu e chiar... păpușă! Cum arată Barbie de România, seara, când e singură și se demachiază! Ai recunoaște-o pe stradă așa?

Susține sus și tare că este complet naturală, că nu a suferit niciun fel de intervenție estetică, că nu se vopsește și că asemănarea ei cu celebra păpușă este rodul naturii. De fapt, se pare că nu este tocmai... așa.

Ochii mari și albaștri, buze perfecte și un par lung, blond, ca al zânelor de poveste. Sabrina Fabian are toate trăsăturile perfecte pentru a ”împușca” titlul de adevărata păpușă Barbie. Mai mult, cu ceva vreme în urmă se lăuda că look-ul ei este complet natural. ”Folosesc foarte puțin machiaj, un fond de ten și rimel, atât. Dar vreau să știe toata lumea, eu sunt adevărata Barbie, sunt naturală”, spunea Sabrina, alias Barbie de România, în urmă cu ceva vreme.


Dar, din păcate pentru ea, adevărul este simțitor diferit... Pentru că, într-o fotografie care a intrat în posesia reporterilor Spynews.ro, Barbie de România nu mai arată deloc ca o păpușă, iar părul ei blond și ochii albaștri par să fi dispărut, brusc.

Mai exact, pretențiile ei de naturalețe totală par să fie doar vorbe-n vânt, Sabrina fiind, în mod clar, o șatenă cu ochii căprui, iar frumusețea celei supranumită Barbie de România, doar o pretenție mult exagerată.
Pe Sabrina Fabian o ştie o ţară întreagă ca fiind "Barbie de România". După ce i-a şocat pe toţi atunci când a leşinat pe scena "X Factor", aspiranta la statutul de vedetă a cunoscut celebritatea.

Citește și:

VIDEO / Cine este blonda care a leşinat pe scena "X Factor". Totul despre Barbie de România

După ce a fost prinsă fumând în baia şcolii, BARBIE de România poate să aibă probleme mari! Ce pedeapsă riscă

Barbie de România a leşinat din nou într-un platou de televiziune! Întreg momentul a fost filmat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro