Visul despre Mădălina Manole răscoleşte România. Părinţii "Fetei cu părul de foc" fac dezvăluiri cutremurătoare!

Au trecut cinci ani de la moarte Mădălinei Manole, dar părinţii artistei trecute în nefiinţă nu sunt împăcaţi cu faptul că şi-au pierdut copilul mult prea repede.

Printr-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii "Agentul VIP", de la Antena Stars, mama Mădălinei a făcut mărturisiri cutremurătoare despre câteva vise pe care le are cu fiica sa. "Am visat-o foarte supărată. În momentul în care eu nu sunt bine, ea vine să mă sprijine. Ultima dată când am visat-o m-a întrebat cum mă simt. Am visat-o pe scările casei când cobora şi individul (n.r Petru Mircea) venea în urma ei pe scări, iar ea ţipa să nu vină după ea. "Pleacă, pleacă", striga", a declarat Eugenia Manole, mama regretatei artiste Mădălina Manole.

Mădălina Manole avea 43 de ani atunci când s-a decis să încheie socotelile cu viaţa. Trupul Mădălinei Manole a fost găsit în noaptea de 13 spre 14 iulie 2010, la parterul vilei din Otopeni în care locuia cu soţul ei, Petru Mircea. Conform anchetatorilor, moartea a survenit după ce vedeta a îngurgitat o cantitate destul de mare de Furadan (250 ml). Ea ar fi turnat din bidonul pe care-l cumpărase de pe internet, într-un pahar, după care ar fi golit conţinutul. Întâmplarea ar fi avut loc în baie, după care Mădălina ar fi făcut câţiva paşi şi s-ar fi prăbuşit într-o baltă de sânge.

Citeşte şi

VIDEO / Camelia Mitoşeru, despre motivul sinuciderii Mădălinei Manole: "A pus totul pe o carte şi..."

VIDEO / Mama Mădălinei Manole, în lacrimi la mormântul "Fetei cu părul de foc": "Îmi doresc să-mi ţin nepotul în braţe"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro