Patricia Kaas, nominalizată la titlul de "Cea mai bună actriţă!

+2 click pentru
galerie

Deşi este cântăreaţă şi este cunoscută în lumea întreagă datorită vocii sale, Patricia Kaas a fost nominalizată pentru titlul de "cea mai bună actriţă", datorită talentului actoricesc.

Patricia a obţinut această nominalizare pentru rolul său din drama TV  Assassinée. Acesta a fost primul rol principal al Patriciei Kaas într-o dramă TV, un rol deosebit de întunecat şi extrem de solicitant din punct de vedere emoţional, artista trebuind s-o interpreteze pe Cathy, o mamă devastată de pierderea fiicei sale. Drama a adunat aproape 6 milioane de telespectatori, un succes enorm pentru canalul pe care a fost difuzată. Performanţa Patriciei a fost aclamată atât de public cât şi de către criticii de specialitate.

Admiratorii o pot vedea pe artistă live la Bucureşti, pe 23 iunie la Sala Palatului. Concertul din capitală va fi un tribut în stil propriu, adus de către artistă nemuritoarei Edith Piaf. Patricia Kaas va cânta live în faţa fanilor români melodii precum: „Non, Je Ne Regrette Rien”, „Paris”, „Padam, Padam”, „Milord” şi multe altele.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro