Patricia Kass, distrusă de pantofi! A cântat desculţă la Bucureşti

Aflată în România, Patricia Kaas a susţinut un concert memorabil, ieri seara, în Capitală. Artista s-a simţit ca acasă şi nu s-a sfiit să cânte în picioarele goale. Mai mult, s-a plâns de căldura insuportabilă...în română!

Cântăreaţa de origine franceză a revenit în România pentru a susţine trei concerte incluse în noul său turneu „Kaas Chante Piaf“. Show-ul din Bucureşti a durat două ore, iar cântăreaţa în vârstă de 46 de ani a renunţatîmediat după începutul concertului la pantofii cu toc.
Patricia a vorbit şi în română, spre surprinderea şi bucuria celor câteva mii de oameni prezenţi la spectacol. "E foarte cald", a spus artista, care apoi a mulţumit publicului în română. Cântăreaţa s-a dezbrăcat de pardesiul în care şi-a făcut intrarea pe scenă şi a schimbat câteva rochii foarte sexy, care au lăsat să se vadă că nu purta sutien.
Turneul promovează cel mai nou material discografic al artistei, „Kaas Chante Piaf“, în care interpretează în stilul propriu cele mai cunoscute şi îndrăgite piese ale lui Edith Piaf.

Foto: facebook.com


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro