Paula Chirilă a divorțat

+3 click pentru
galerie

Paula © arhivă

Paula Chirilă a divorțat de Marius Aciu, după ce au fost căsătoriți timp de 11 ani. Împreună au o fetiță frumoasă pe nume Carla. În anul 2015, prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", s-a mai aflat o dată în pragul divorțului, însă, de data aceasta, Paula Chirilă a luat o decizie finală.

Paula Chirilă, prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", a divorțat de Marius Aciu, bărbatul căruia i-a fost alături timp de 11 ani. Cei doi au o fetiță pe nume Carla. 

Paula Chirilă a luat parte la un eveniment caritabil, în urmă cu o zi, alături de fiica sa, Carla. Persoanele care se aflau în jurul acesteia au observat că prezentatoarea TV a pierdut foarte multe kilograme, dar și că nu mai poartă verighetă. Nu doar că muncește extraordinar de mult, însă despărțirea de Marius Aciu a venit la pachet cu pierderea a peste 10 kilograme. De asemenea, Paula Chirilă a relatat că nu are niciun iubit și că este deschisă propunerilor.

Citește și  EXCLUSIV / Paula Chirilă, primele declaraţii după ce s-a aflat că a divorţat

Problemele dintre Paula Chirilă și Marius Aciu nu sunt noi

Paula Chirilă și Marius Aciu s-au aflat în pragul divorțului și în anul 2015. Atunci, prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" și soțul ei au locuit separat, iar presa avea să titreze că este divorţul anului. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Carla.

Actriţa a recunoscut problemele din cuplul ei, însă timpul le-a rezolvat pe toate, iar cei doi soţi au revenit asupra deciziei de separare, dorind să continue ca și cuplu. "Când laşi orgoliul deoparte, mă refer la mine, şi te întrebi: ce e mai important în momentul ăsta? Orgoliul meu sau relaţia asta? Atunci răspunsul vine de la sine şi aduce rezolvarea problemei. Am considerat că e mai important ce am, că e uşor să strici şi foarte greu să construieşti o relaţie, care a fost întotdeauna bazată pe respect, pe dragoste, pe înţelegere. Poate în ochii mei au fost nişte greşeli şi apoi mi-am dat seama că nu sunt atât de mari. Hai să încercăm să găsim o soluţie, că e uşor să arăţi cu degetul şi să mă simt eu victima perfect nevinovată! Acum el stă la Bucureşti aici cu noi, totul este bine", a declarat Paula Chirilă. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro